test | Website
306
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-306,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Website

Een doordachte website is meer dan alleen een online platform. Een mooi, uniek ontworpen en geoptimaliseerde website heeft een duidelijk doel en resultaat; het online onderscheidend uitdragen van jouw brand. Een website is namelijk de ultieme plek om je doelgroep optimaal te voorzien van informatie, te betrekken en te bewegen tot (meetbare) acties. Maak samen met ons jouw brand manifest in woord en beeld!.
Responsive

Onze websites zijn geheel responsive. Zij passen zich dus op dynamische wijze aan elke mogelijke schermformaat. Jouw online visitekaartje wordt te allen tijde perfect in beeld gebracht, ongeacht de keuze van device van de bezoeker.

CMS systeem

Ons CMS systeem is ontwikkeld om gemakkelijk en eigenhandig aan de slag te kunnen met je website. Het toevoegen van pagina’s, aanpassen van foto’s en wijzigen van teksten is niet meer veeleisend. Neem weer de regie over je eigen website!

Meetbaar

Middels Google Analytics kom je alles te weten over het gedrag van je bezoekers en de prestatie van je website. De verkregen informatie analyseren wij om jouw website gebruikersgericht te optimaliseren voor optimaal bereik.

item showcase image

Op maat

Wij hanteren geen standaard template. Wij ontwikkelen websites die afgestemd zijn op jouw online doelstellingen en die passen bij jouw unieke doelgroep, producten en diensten.

Sociale media koppeling

Wij bieden websites die ingericht zijn voor het optimaal inzetten van social media zoals Facebook, LinkedIn, Instagram e.d.

Google analytics

Een website met Google Analytics ondersteunt jou in je online marketing inspanningen. Analyseer het gedrag van je bezoekers en structureer je online activiteit op basis hiervan.

Zoekmachine vriendelijk

Wij voorzien jou van websites met o.a de juiste SEO technieken opdat potentiele klanten je diensten of producten sneller kunnen vinden via Google.

Blog/nieuws

Cruciaal voor online succes is continuïteit. Blijf in contact met je kwalitatieve bezoekers door deze consistent interactieve en prikkelende content te doseren.

Onderhoud

Regelmatige beveiligingscontroles en performance analyses van je website. Daarnaast wordt jouw website voorzien van een SSL certificaat.

Wat bieden wij jou?

Basic

CMS systeem

Social media koppeling

Google analytics

Blogs/nieuws

5 pagina's

€799
Pro

Basis modules

Logo & Huistijl design

Domeinnaam

Hosting

Website teksten

SSL certificaat

€1499
Special

Design geheel op maat

Concurrentenonderzoek

Business analyse

User experience

Wireframes + Prototype

€2999

Hoe gaat het te werk?

Wij benaderen jouw online groeitraject met een helder en strategisch plan.

Afspreken

Persoonlijke contact

Wij zijn je graag van dienst gedurende dit traject en ontmoeten jou het liefst persoonlijk! Gezien persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel staat, wordt je gedurende het traject structureel begeleid door een vast contactpersoon.

Doelen & wensen

Wat wil jij bereiken?

In de inventarisatiefase brengen wij al jouw online doelstellingen in kaart, definiëren wij jouw gewenste doelgroep en verkrijgen wij een concreet beeld van jouw ideale website.

Schetsen

Verschillende mogelijkheden verkennen

Binnen dit creatief proces worden veelal de ideeën uitgewerkt. Wij denken strategisch met je mee, bieden consult en leveren je diverse concepten. Je ontvangt inzicht en bewezen methodieken om het beste uit je website te halen.

Development

Dromen komen tot werkelijkheid

De goedgekeurde concepten krijgen een technische vormgave en worden uitgewerkt. Wij voorzien jouw website vervolgens van hoogwaardige en kwalitatieve content, geoptimaliseerd voor SEO. Wij verzorgen het gehele online plaatje!

Lanceren

Tijd om te knallen!

Mission accomplished! Jouw website vervult vanaf heden een duurzame en belangrijke rol in het promoten van jouw unieke brand. Passend bij je missie en opvallend in de markt!

Groeien

Meer bezoekers

Na afloop ontvang je aanvullende begeleiding. Wij bieden de handvaten om zo snel mogelijk bezoekers te genereren. Wij verzorgen immers niet alleen de bouw van je website, maar indien gewenst ook de marketing, onderhoud en hosting.

Wij nemen altijd binnen één werkdag contact met je op (echt waar, probeer maar).

Persoonlijk contact

Meer dan 150 tevreden klanten

Geheel vrijblijvend

Binnen 2 weken online