test | Webshop
384
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-384,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Webshop

Steeds meer ondernemers zien de kansen in een professioneel webshop als succesvol afzetkanaal. Per minuut wordt er wereldwijd namelijk €862.823 besteedt aan online aankopen. Pik jij hier al wat van mee? Onliny beschikt over alle marketingtools om jouw potentiele klanten digitaal te benaderen en te bereiken. We zijn consistent bezig met het optimaliseren van de beleving van jouw klanten. Want daar draait het uiteindelijk om; conversie oftewel meer terugkerende bezoekers en verkopen.
Conversiegericht

Belangrijker dan jouw online productimpressie is het daadwerkelijk aankopen. Een klik van een koper is immers veel waardevoller dan een klik van een willekeurige bezoeker.

Zoemachine vriendelijk

Onliny ontwikkelt webshops die voldoen aan de richtlijnen van Google opdat potentiële klanten je diensten en producten sneller weten te vinden.

Responsive

Onze webshops houden rekening met de hedendaagse mobiele internetgebruiker. Alle schermformaten worden op een gebruikersvriendelijke manier getoond.

CMS systeem

Ons CMS systeem is ontwikkeld om gemakkelijk aan de slag te kunnen met je webshop. Het toevoegen en/of aanpassen van producten, foto’s en teksten is niet meer veeleisend.

Online winkel

Het Nederlandse e-commerce landschap kent tot op heden een aanhoudende groei. De enorme toename van het online winkelen onder consumenten in Nederland komt voornamelijk door de combinatie van gebruikersvriendelijkheid, design en gemak die webshops aanbieden. Wil jij ook de vruchten pakken van deze winstgevende markt? Met een professionele webshop creëer je een unieke online winkelomgeving waarin jouw bezoekers verleid worden in het doen van een aankoop. Genereer daarnaast klantenbinding en klantwaardering voor blijvend verkeer op je webshop. Maak van je bezoekers tevreden en loyale klanten!

Catalogus

Inlog portaal voor klanten

Voorraadbeheersysteem

Automatische facturatie

Kortingscodes

Pakketverzending koppelingen

73

Mobiele aankopen gestegen afgelopen jaar

90

van de aankopen is beïnvloed door reviews

71

Denkt online een betere deal te krijgen

70

verkeer vanuit smartphones

Hoe gaat het te werk

Wij benaderen jouw online groeitraject met een helder en strategisch plan.

Afspreken

Persoonlijke contact

Wij zijn je graag van dienst gedurende dit traject en ontmoeten jou het liefst persoonlijk! Gezien persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel staat, wordt je gedurende het traject structureel begeleid door een vast contactpersoon.

Doelen & wensen

Wat wil jij bereiken?

In de inventarisatiefase brengen wij al jouw online doelstellingen in kaart, definiëren wij jouw gewenste doelgroep en verkrijgen wij een concreet beeld van jouw ideale webshop.

Schetsen

Verschillende mogelijkheden verkennen

Binnen dit creatief proces worden veelal de ideeën uitgewerkt. Wij denken strategisch met je mee, bieden consult en leveren je diverse concepten. Je ontvangt inzicht en bewezen methodieken om het beste uit je webshop te halen.

Development

Dromen komen tot werkelijkheid

De goedgekeurde concepten krijgen een technische vormgave en worden uitgewerkt. Wij voorzien jouw webshop vervolgens van hoogwaardige en kwalitatieve content, geoptimaliseerd voor SEO. Wij verzorgen het gehele online plaatje!

Lanceren

Tijd om te knallen!

Mission accomplished! Jouw webshop vervult vanaf heden een duurzame en belangrijke rol in het promoten van jouw unieke brand. Passend bij je missie en opvallend in de markt!

Groeien

Meer bezoekers

Na afloop ontvang je aanvullende begeleiding. Wij bieden de handvaten om zo snel mogelijk bezoekers te genereren. Wij verzorgen immers niet alleen de bouw van je webshop, maar indien gewenst ook de marketing, onderhoud en hosting.

Wij nemen altijd binnen één werkdag contact met je op (echt waar, probeer maar).

Persoonlijk contact

Meer dan 150 tevreden klanten

Geheel vrijblijvend

Binnen 2 weken online