test | Visual branding
442
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-442,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Visual branding

Onmisbaar in het promoten van jouw brand, is de visuele content. Krachtige en unieke eye catching designs vergroten het effect van jouw boodschap en de betrokkenheid van jouw doelgroep. De manier waarop jouw brand visueel wordt geuit, bepaalt immers de gewenste merkbeleving en positionering. Met ons team van ervaren designers laten we jouw brand van grote betekenis zijn. Van schets, stijl tot complete branding, Onliny verscherpt jouw design om jouw brand verder te ontwikkelen en te versterken.
Merk identiteit

Onliny zorgt voor een totale merkbeleving bij jouw klant. Wij geven sturing door de waarden van jouw onderneming terug te brengen tot een helder visueel concept. Vanuit dit oogpunt realiseren we een unieke merkidentiteit die opvalt in jouw gewenste markt.

Logo & huisstijl

Jouw logo en huisstijl zijn de belangrijkste visuele manifestaties van jouw onderneming. Onliny ondersteunt je in het ontdekken en ontwikkelen van een unieke, tijdloze en herinneringswaardige logo en huisstijl. Perfect gediend voor jouw aanschouwers en uitstraling!

Promotie materiaal

Gedrukt materiaal met jouw logo is een vorm van continue marketing. Onliny neemt de productie van jouw reclame-uitingen volledig uit handen! Wij werken met een netwerk aan drukleveranciers en verzorgen jouw promotiemateriaal van ontwerp tot eindproduct.

Merkidentieit

Een goede doordachte merkidentiteit draagt sterk bij aan het succes van iedere onderneming. Je merkidentiteit begint met een hoogwaardige, unieke logo en een huisstijl die een onderscheidend vermogen bieden binnen jouw branche.

Jouw merkidentiteit beperkt zich echter niet alleen tot een prachtige visuele vormgave. Onliny verdiept zich in in de kernwaarden van jouw onderneming en de beleving van jouw klanten. Wij observeren, analyseren en brengen alle bevindingen terug naar een visuele vertaling waarin design en jouw unieke bedrijfsidentiteit elkaar versterken.

Logo & Huistijl

Visitekaartjes

Briefpapier

Enveloppen

Drukwerk

Een krachtige merkidentiteit vormt een goed strategisch fundament voor al jouw reclame en overige communicatieve uitingen. Het verzorgen en leveren van drukwerk als promotiemateriaal is dan ook een logisch vervolg op jouw gevestigde merkidentiteit. Alhoewel het van groot belang is dat jouw bedrijf online zichtbaar is, vragen sommige gelegenheden immers toch om een verzorgd stukje offline marketing en drukwerk. Gedrukt materiaal met jouw logo is dan ook een vorm van continue offline marketing.

Onliny zorgt ervoor dat je ook offline een blijvende impressie teweegbrengt bij jouw doelgroep. Wij bevorderen jouw zichtbaarheid, deskundigheid en betrouwbaarheid in de offline markt door consistent gebruik te maken van de belangrijkste onderdelen van je brand. Te denken valt aan de typische kleuren, typografie en logo die jouw brand symboliseren. Wij waken te allen tijde over het behoud van de kwaliteit van jouw merkidentiteit!

Flyers

Posters

Roll-up banner

Pennen

Stickers