test | Content marketing
542
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-542,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Content marketing

Consumenten zijn tegenwoordig op zoek naar de juiste informatie en worden hierbij dagelijks op de hoogte gehouden via verscheidene informatiekanalen. Vertrouwen in een product of dienst is dus niet vanzelfsprekend! Door relevante en kwalitatief hoogwaardige content te leveren aan jouw klanten, laat je zien dat je als brand betrokken bent bij de vraag die onder jouw doelgroep leeft! Een logisch gevolg is een verbintenis met jouw brand die meestal onlosmakelijk is verbonden met een zeer sterke loyaliteit, vertrouwen en hoge conversies. Met welke content ga je het verschil maken?
Strategie

Goede content marketing vormt een belangrijk strategische marketing benadering en draagt een groot deel bij aan de ervaring van jouw doelgroep.

Content

Profileer jouw organisatie als autoriteit door spraakmakende content te creëren die aansluit op de informatiebehoefte van jouw klanten!

Platformen

De plekken waar content wordt geconsumeerd, veranderden continu. Met Onliny's contentmarketing zijn de mogelijkheden divers en multimediaal!

Conversie

Speel in op de behoeften van de klanten en creëer de kans om een bezoeker aan je te binden en te verleiden om actie te ondernemen!

Waarom contentmarketing werkt

90% van de marketeers zet in op content. Contentmarketing is daarmee de populairste vorm van marketing van dit moment!

Door ad-blockers krijgen 200 miljoen mensen nooit een betaalde advertentie te zien

Bloggende bedrijven genereren gemiddeld 126% meer leads

Inbound marketing is 62% goedkoper dan traditionele marketing, maar genereert wel 300% meer leads!

Website teksten

Consumenten hechten veel waarde aan kwalitatieve websites waarop de juiste informatie te vinden is. Om jou te onderscheiden van jouw concurrenten, creëert Onliny goede en vertrouwde websiteteksten die overtuigen, informeren en aanzetten tot actie. Dit alles in jouw eigen huisstijl, opdat de doelgroep overal jouw merk zal herkennen en onthouden.

Blogs

Bloggen is een zeer toegankelijke en persoonlijke vorm van marketing. Jouw bezoeker wordt nadrukkelijk uitgenodigd om reacties te plaatsen. Onliny positioneert jou hierin als expert door regelmatig te schrijven over recente ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, activiteiten binnen jouw onderneming en nieuwe producten en diensten.

Email marketing

E-mailmarketing is ideaal voor het bereiken van zowel potentiële als bestaande klanten. Onliny stuurt conversiegerichte mails met aanbiedingen en acties direct naar potentiële afnemers, die op de hoogte worden gehouden van jouw brand en stimuleert bestaande klanten opnieuw een aankoop te doen.

Social media

Op social media spreekt Onliny jouw potentiële doelgroep aan met de content die hen aanspreekt. Op een dergelijke wijze creëert Onliny een ultieme beleving rond het merk en de gekoppelde social media. Door met de betreffende fans en volgers in conversatie te gaan, wordt het bereik van de berichten vergroot.