test | Online advertising
569
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-569,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Online advertising

Online advertising vormt een cruciaal onderdeel in het bevorderen van naamsbekendheid en jouw overige marketingdoelstellingen. Door bijvoorbeeld websitebezoekers in sociale media en Google te targeten, behaal je mooie conversieratio’s. Deze platformen vormen namelijk vaak de startpunt voor verdere online navigatie. Onliny maakt inzichtelijk welke online kanalen voor jou als adverteerder optimaal te benutten zijn. Verbeter samen met ons jouw online imago en breng je boodschap effectief bij de juiste doelgroep!
Meer bezoekers

Diverse online kanalen kunnen ingezet worden om een constante toestroom aan relevante bezoekers naar je website te krijgen. Bezoekers die op hun beurt ook naar jou op zoek zijn!

Doelgroep gericht

Jouw advertentie komt bij jouw gespecificeerde publiek terecht op een plaats waar ze een aanzienlijk deel van hun online bezigheden besteden. Aandacht gegarandeerd!

Meetbaar

Constante analyses, testen en rapportages van jouw online campagne vormen een bron van informatie waarmee we optimaliseren en nog gerichter advertenties inrichten.

Het doel van online advertising

1. Aanwezigheid

Of je nu een nieuw product in de markt wilt zetten, je bedrijf wilt positioneren of een community wilt opbouwen. Wij zorgen dat je bekend wordt onder jouw doelgroep.

2. Verbintenis

Wil je het verhaal van je bedrijf vertellen aan de doelgroep en een band opbouwen die zorgt meer loyaliteit? Wij zorgen voor een boost aan traffic en een stijging in engagement.

3. Conversie

Wil je meer verkopen of leads genereren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé specialist als het gaat om conversie optimalisatie en leadgeneratie.

De soorten advertising

Google Adwords

Verreweg alle internetgebruikers, 80%, vindt dat zoekmachines de beste ondersteuning bieden in het vinden van websites. Google adwords is vanwege deze reden een van de meest krachtige en efficiënte manieren om je bereik te vergroten. Je bereikt immers mensen die specifiek op zoek zijn naar jouw producten en diensten.

Door te adverteren binnen Google, ben je goed vindbaar om de behoeften bij jouw doelgroep te vervullen en conversie te genereren. Onliny is tevens verantwoordelijk voor het monitoren van de resultaten opdat jij gericht kunt blijven adverteren op Google.

Direct vindbaar in zoek resultataten

Snelle resultaat

Uitzetten wanneer je maar wilt

Social media

Met de groei van mobiel internetgebruik zijn social media campagnes onmisbaar voor jouw onderneming. Ook jouw potentiële klanten bevinden zich immers op verscheidene social media kanalen. Social media leent zich dan ook goed voor branding en klantenbinding.

Elke social media platform kent echter eigen krachtige punten op het gebied van doelgroepgerichtheid, bereik en interactie. Wij adviseren jou over de mogelijkheden en potentieel bereik. Adverteer vandaag nog op de timeline van je potentiële klant!

Facebook

Instagram

Youtube

Linkedin