test | Website optimalisatie
669
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-669,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Website optimalisatie

Website optimalisatie is onmisbaar voor een complete online marketing strategie. Een succesvol online product of dienst is nooit af. De ontwikkelingen in de markt en technologie ontwikkelen zich razendsnel en om concurrerend te blijven, is consistente innovatie een vereiste. Wat gisteren goed werkte, kan vandaag een stuk minder effectief blijken te zijn. Voor ondernemers die voorop willen blijven, beheert Onliny op duurzame wijze de website middels constante analyses, metingen en optimalisatie opdat deze blijft voldoen aan online doelstellingen.
Beter vindbaar

Met goede zoekmachine optimalisatie verwelkom je doelgerichte bezoekers naar je website. Wij vergroten de relevantie en vindbaarheid van jouw website door hogere posities te bemachtigen in zoekmachineresultaten.

Snellere laadtijd

Een website met een ultieme siteprestatie behoudt gebruikers langer op jouw site en draagt bij aan een betere gebruikerservaring. Middels technische optimalisatie verbeteren wij jouw site prestatie door de laadtijd van je website aanzienlijk te verlagen.

Betrouwbaarheid

Een betrouwbare website schept vertrouwen op en resulteert in een gedegen aanwinst voor jouw bedrijf. Onliny zorgt voor adequate content en elimineert foutmeldingen die jouw klanten weerhouden om op jouw site te blijven.

Essentie van optimalisatie

Website optimalisatie fungeert als middel om meer bezoekers met een hoger rendement op jouw site te werven. De optimalisatie van de gebruikerservaring/ beleving van jouw bezoeker en jouw vindbaarheid op zoekmachines staan hierin centraal. Door de complexiteit van het huidige ranking systeem van zoekmachines (Google) is het helaas niet voldoende om je website alleen te voorzien van een mooi ontwerp. Google waardeert websites onder andere op basis van unieke content, betrouwbaarheid, site prestatie en gebruiksvriendelijkheid.

SEO optimalisatie

Dagelijks wordt er middels Google gezocht op producten en diensten die met jouw bedrijf te maken hebben. Indien jouw website niet hoog scoort op deze zoekwoorden, gaat de concurrent er met deze potentiele klanten vandoor. Middels onze Keyword Research krijgen wij inzicht in de combinatie van zoekwoorden waarop jouw doelgroep zoekt. Aan de hand hiervan schrijven wij unieke content waardoor jouw website beter vindbaar is en topposities bemachtigt op de relevante zoekwoorden.

Gratis SEO scan

Betere zichtbaarheid

Verhoging websiteverkeer

Website onderhoud

Stilstand op jouw online platform staat bij jouw bezoekers gelijk aan achteruitgang. Door je website goed te onderhouden, blijf je in beeld bij je doelgroep. Daarnaast is een goed onderhouden website zeer weerbaar tegen inbraakpogingen. Onliny scant je website periodiek op verdachte bestanden en stelt middels gecontroleerde updates jouw gebruikersdata en bezoekersinformatie altijd veilig.

Updates

Beveiliging

Support

Backups

websitebouw